Najnovšie recenzie zo sekcie Mliečenky
Mlieko je pekne napenene,som veľmi spokojná
Tento tovar som hľadala veľmi dlho. Náhodou som ho objavila na Vašej stránke. Zapáčil sa mi na prvý pohľad. Objednala som si všetko, čo ste ponúkali. Teraz sa ešte stále vraciam na Vašu stránku, či nenájdem ďalšie kúsky, napr. kompótové súpravy a pod. Určite by som si ich objednala. Súprava spĺňa podmienky kvality porcelánu a jemný motív magnólie je nádherný. Kupujem ju ako vianočný darček a dúfam, že radosť obdarovaného bude aspoň taká, ako moja. Veľmi pekne Vám ďakujem a prajem Vám pekné vianoce.
Spokojnosť
- pomer cena vykon paradny
Dokúpené do série, nakoniec slúži ako veľmi jemný pohárik na luxusné perá
Všetko v poriadku.
kupovala som ju kvôli peknému dizajnu, ale ten nakoniec sklamal, lebo výrobok je spájaný z dvoch kusov a spoj je žiaľ trochu vidieť
Sehr gut verarbeitet, zu einem guten Preis.
Na prípravu peny pre kávu, capuchino, laté pre domácnosť nám úplne postačuje.
Vyhovuje
kvalitný materiál, oceňujem uvedenú mierku , odporúčam pre domácich baristov
- Dobre tvarovany uchop rucky
- Kvalitný materiál
- Ryska vo vnútri
- Krasna kanvička na mlieko
- sluzi na to, na co ma
Je trošku mala odporučil by som 500ml verziu
- lahko umývateľný
- dobre sa v ňom odmeriava
Spokojnosť, odporúčam.
Výhoda materiál nerez
Orion Konvice na mléko TEČKA 2000 ml
Pridané: 26. apríla 2023
(naposledy upravené 26. apríla 2023)
Zakúpený v Orion - Domáce potreby
- Objednala som si tovar a bol poškodený z vonkajšej strany čiernou farbou o veľkosti 2cm. Chcela som to vrátiť cez predajňu ale bohužiaľ takéto služby neponukate. Musela by som to poslať spať kuriérom a to si naozaj nebudem robiť opäť ďalšie výdavky. Poškodenie bolo viditeľne a ten kto vybavoval moju objednávku to aj napriek chybe tovaru zabalil a poslal. Neseriózne veľmi. Už si takto tovar od vás nikdy neobjednam aj napriek tomu že ďalšie produkty boli v poriadku.